PLUS-ALDEREN – om ældrestyrken i det danske samfund

PLUS-ALDEREN – om ældrestyrken i det danske samfund

MONICA KROGH MEYER

Journalist, deltidspensionist, foredragsholder og skribent på POV-international

14. september 2022 kl. 14.30-16.30

Klostergadecentret, Klostergade 37, Aarhus C.

Hør Monica Krog-Meyer fortælle om et nyt livsafsnit for de 50+årige

Det skal handle om alder, når Monica Krog-Meyer fortæller. Hun har selv forladt DR efter mere end 40 års radio på P3, P4 og P5. Nu kalder hun sig deltids-pensionist og bruger sin tid på at holde foredrag og skrive til netmediet POV International.

I 2010 udkom hendes bog ”Plus-alderen – vi bliver jo bare ved!”

Om moderne pensionister, der bliver gamle på en anden måde end deres forældre. Om de store efterkrigsårgange, der nu forlader arbejdsmarkedet, men ofte fortsætter et aktivt, nysgerrigt og temmelig privilegeret liv. Det er på tide at gøre op med myter og fordomme om alder. I dag handler det mere om at finde nye partnere, at komme overens med en krop, der ældes og samtidig dyrke motion og kaste sig ud i lange rejser. Om mod på nyt arbejde, at starte egen virksomhed og nærmest opleve en anden ungdom, nu hvor børnene er i gang med deres eget liv og tiden er ens egen. Monica Krog-Meyer fortæller om sig selv med glimt i øjet, og om de ændringer vi skal igennem, når vi bevæger os fra at være voksne til at blive ældre.

Bogen er udsolgt fra forlaget, men kan lånes på biblioteket. Også som lydbog.